Kuulemma - Pärnu

Pärnu

Parnu_kids_bad

Parnu_adults_bad

Käytiin kylpyläkaupungissa – ei suinkaan syksyllä, HEH HEH – vaan prikulleen kuumimpana sesonkiaikana! Kaikenlaista oli hauskaa siellä ja ajattelin pyöräyttää lupailemani päiväkirjasarjakuvastelun käyntiin itsekritiikistä vapaan luomisprosessin hengessä. Paikalla oli lukuisia aikuisia ja lapsia, ja lapsistahan saa aina kivan sarjakuvan tai somepostauksen aikaiseksi. Tässä on vielä eläimiäkin! Ja semisti alastomuutta?? Kun osa kanssakäymisestä oli englanniksi niin tämäkin on. Ja nyt kun tuli tämä skannerin kanssa pelaaminen puheeksi niin luojani miten tästä saisi semmoisen kuvan, ettei tekisi mieli koko ajan pestä silmälaseja? Tämmöisten asioiden takia ihmiset varmaan käy taidekouluja. Ja varmaan senkin takia, etteivät osta alennusmyynnistä Maailman Paskimpia Vesivärejä ja sitten ihmettele kun mistään ei tule mitään.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *